KONTAKTA OSS, VI HJÄLPER DIG.

Hitta svar på de vanligaste frågorna här

Behöver du hjälp eller har några frågor? Kontakta oss via telefon, epost eller genom att fylla i kontaktformuläret nedan så hjälper vi dig. Om du snabbt vill ha svar på en fråga kan du börja med att se om den finns besvarad under frågor och svar.

 

Observera att vi inte svarar på kundspecifik information via epost eller kontaktformulär p.g.a. lagen om banksekretess. Via epost svarar vi därför endast på generella frågor. Har du specifika frågor om ditt sparkonto vänligen ring personligen.

 

ÖPPETTIDER

Måndag - fredag 8:00 - 16:30
(dag före helgdag 8:00 - 13.00)

 

TELEFON & FAX

Kundservice privatlån: 033-722 35 10

Kundservice sparkonto: 033-722 35 20

Växel: 033-722 35 00

Fax: 033-12 47 39

 

POSTADRESS

TF Bank AB

Box 947

501 10 Borås

 

E-POST

info@tfbank.se

KONTAKTFORMULÄR

MEDDELANDET SKICKAT

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig inom kort.

Något blev fel...

Det gick tyvärr inte att skicka ditt meddelande just nu. Försök igen senare eller maila oss direkt till info@tfbank.se

Om du inte är nöjd med våra tjänster bör du i första hand kontakta vår kundservice så att vi kan rätta till eventuella missförstånd och om möjligt klara upp orsaken till ditt missnöje. 

Har du varit i kontakt med kundservice men ändå vill framställa klagomål skall detta ske skriftligen till vår Klagomålsansvarig via brev, epost eller fax. Om svar inte kan lämnas från vår sida inom 14 dagar informeras du inom denna tid om handläggningen av klagomålet.

Om du efter kontakt med vår Klagomålsansvarig fortfarande inte anser dig kunna acceptera vårt beslut kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN), som opartiskt och utan kostnad prövar privatpersoners tvister mot näringsidkare eller låta allmän domstol pröva ditt ärende.

 

Vägledning kan även erhållas från Konsumenternas Bank- och finansbyrå eller din kommunala konsumentvägledare.

 

Allmänna reklamationsnämnden (ARN)

Konsumenternas Bank- och finansbyrå

Om du vill göra ett uttag från ditt sparkonto laddar du ner och fyller i nedanstående blankett och skickar i original portofritt till:

Frisvar
TF Bank AB
20461655
508 20 BORÅS

Uttagsblankett